2019

Ledenvergadering 2019

Algemene Ledenvergadering Zegveld Zorgt en Gezondheidsmarkt

Op 16 april 2019 wordt de jaarlijkse ledenvergadering van Zegveld Zorgt gehouden. De leden, die hiervoor een persoonlijke uitnodiging ontvangen, worden geïnformeerd over de ontwikkelingen en de voortgang in het afgelopen jaar en de plannen voor het komende jaar. Misschien wilt u daar ook bij zijn? U kunt zich als lid van Zegveld Zorgt aanmelden bij Piet Bremmer, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of op de avond zelf.

Het tweede deel van de avond zal geheel in het teken staan van Wonen en leefbaarheid in Zegveld. Dit deel van de avond is vrij toegankelijk voor iedere belangstellende! U bent welkom vanaf 20.00 uur in de Weidezaal van de Milandhof.

Lees meer...

Ontmoet & Groet 2 maart 2019

Zaterdag 2 maart aanstaande in de ochtend van 10.00 tot 12.00 uur houden wij een Ontmoet & Groet. Dat doen wij buiten op Middenweg 1 voor de Coop Bremmer.

Met een kop koffie, thee of een fris in de hand kunt u kennis maken. Deze ochtend staan Henk Oskam onze dorpsconsulent samen met Piet Brak voor u klaar. Piet is voorzitter van het dorpsplatform in Zegveld.

Wilt u Henk en Piet ontmoeten en horen waar het dorpsplatform mee bezig is. Of misschien heb je korte vragen?

Kom zaterdag 2 maart langs voor de Ontmoet & Groet!

Lees meer...

Landelijke opschoondag op zaterdag 23 maart

Samen met o.a. dorpsconsulent van ZegveldZorgt Henk Oskam gaan we van 10.00 tot 12.00 uur een gedeelte van Zegveld ontdoen van rommel.
Om 09.45 uur verzamelen we voor bij COOP Bremmer voor een bakje koffie, thee of limonade. Dan delen we de teams in en gaan we aan de slag tot ongeveer 12.00 uur.

Lees meer...