Voedingsdeskundige

Voor voedingsadviezen kunt u terecht bij Diëtistenpraktijk Mirjam van Egmond .

De diëtisten van deze praktijk hebben zeer veel ervaring en expertise. Zij zijn kwaliteitsgeregistreed in het Kwaliteitsregister Paramedici en lid van de NVD. De praktijk heeft vijf locaties, waarvan drie in Bodegraven, één in Woerden en één in Zegveld.
De praktijk werkt samen met huisartsen in Bodegraven, Woerden, Zegveld en omgeving en is aangesloten bij de zorgprogramma's voor Diabetes Mellitus, CVRM en COPD (Mediis en Ketenzorg Nu - Zorgcirkels).
Vanuit het Medisch Centrum Bodegraven werken zij ook samen met diverse specialisten van het Groene Hart Ziekenhuis Gouda.
 
De diëtisten volgen vele nascholingen (post HBO) op gebied van vaktechniek en begeleiding, zodat u verzekerd bent van advies en begeleiding van de beste kwaliteit. De diëtisten zijn ook aangesloten bij landelijke netwerken, waaronder KDOO, netwerk Cardiologie en Bariatrische Chirurgie.

Locatie Zegveld: Huisartsenpraktijk Zegveld, Hoofdweg 70.

Voor meer informatie kunt u terecht op de website:https://www.dietistemirjam.nl

Neem contact met ons op 0172 61 42 25 of via een mail aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.