Automaatje

De vrijwillige vervoersservice voor en door eigen bewoners

Ben je minder mobiel, heb je geen eigen auto of is openbaar vervoer/taxi een probleem? Dan kun je gebruik maken van AutoMaatje Woerden.

Wie kan er gebruik maken van AutoMaatje?
Wil je naar de kapper, op familiebezoek, winkelen in de buurt of heb je een afspraak in het ziekenhuis of bij de fysiotherapeut? Is er geen redelijk alternatief? Is zelf regelen lastig en kun je geen redelijk beroep doen op vervoer met indicatie?

ANWB AutoMaatje richt zich op mensen die buiten de bestaande regelingen vallen. Tegen een kleine onkostenvergoeding rijden vrijwilligers uit de buurt je met hun eigen auto. Het gebruik van ANWB AutoMaatje is verder geheel gratis.

 Hoe werkt het?

  • Bel om een ritje aan te vragen minimaal 2 werkdagen van tevoren op werkdagen tussen 9:00 – 13:00 uur naar 06-31936612.
  • We rijden binnen Woerden en ook naar bestemmingen buiten Woerden. Zowel doordeweeks als in het weekend.
  • Is de afspraak binnen een uur afgelopen dan wacht de vrijwilliger. Duurt de afspraak langer, wordt er een ophaaltijd afgesproken.
  • De AutoMaatje medewerker gaat na uw telefoontje opzoek naar een beschikbare vrijwilliger om u te rijden. Als deze gevonden is wordt u terug gebeld met de naam van de vrijwillige chauffeur die u rijdt.
  • De vergoeding bedraagt € 0,30 per kilometer plus eventuele parkeerkosten. Deze vergoeding wordt rechtstreeks aan de vrijwilliger betaald in de auto.

Aanmelden?
Voordat u gebruik kunt maken van AutoMaatje Woerden dient u zich aan te melden.

Contactgegevens: E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tel.: 06-31936612, bereikbaar op werkdagen tussen 9:00 – 13:00 uur

AutoMaatje houdt zich aan de richtlijnen van het RIVM. Klik hier voor het protocol van AutoMaatje Woerden