Dorpsconsulent

Paulien Emidio dorpsconsulent 

Ik stel mij graag voor, Ik ben de dorpsconsulent Paulien Emidio, u kunt bij mij terecht voor een vraag, een advies maar ook voor zomaar een gesprek over  onderwerpen die zorg & welzijn in Zegveld aangaan.

Mijn werkdagen zijn, woensdag en donderdag. Op deze dagen ben ik per telefoon en mail te bereiken. Als u dat wenst kan ik u thuis of elders in Zegveld bezoeken, bijvoorbeeld in een spreekruimte bij de Pionier of bij de huisartsenpraktijk. Als een wandeling door of om het mooie dorp voor u meer passend is, dan sluit ik mij graag bij u aan. 

Mijn ervaring is dat in een gesprek waarin zorgen, twijfels of vragen zijn besproken er weer  even ruimte is voor overzicht, ruimte en rust. Een luisterend oor wordt als helpend ervaren. Als er behoefte aan is, kan ik een passend advies geven over bijvoorbeeld aanvullende ondersteuning. Vanuit mijn kennis en ervaring kan ik dit gesprek met u aangaan, waarbij meerdere ontmoetingen mogelijk zijn om helder te krijgen wélke ondersteuningsvraag er is en wélke aanvullende ondersteuning daar het beste bij past. Aanvullende ondersteuning kan heel breed zijn, denk bijvoorbeeld aan: (zelfstandig) wonen, financiën, zorg in de thuissituatie voor uzelf óf een gezinslid.

Ook welzijnsvragen en een passende ondersteuning hierin kunnen in een gesprek aan de orde komen, denk dan bijvoorbeeld aan wat vaker onder de mensen willen zijn, een leuke bezigheid hebben of een maatje die eens samen met u/jou wil eten of wandelen

En wat samen eten of wandelen betreft: het geldt natuurlijk ook andersom. Deze waardevolle activiteiten kunnen een mooie aanvulling zijn in uw/jouw dagelijks leven. Ook u/jij kunt een mooie aanvulling zijn, door een eet- of loopmaatje te worden of iemand eens te bezoeken.

Samen op een prettige zelfstandige manier in het dorp wonen, met alles wat daarbij komt kijken, ik ga er graag met u/jou over in gesprek