Dorpsconsulent

DorpsconsulentSinds 1 december 2020 is Paulien Emidio onze dorpsconsulent.

Paulien is telefonisch te bereiken via  06-14326531. Haar email adres is: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bezoek en postadres: Hoofdweg 70, 3474JG Zegveld. 

U kunt Paulien bereiken op dinsdag, woensdag en donderdag van 08.00 tot 17.30 uur.

Even voorstellen......

Via deze weg wil ik mij graag aan u voorstellen als de nieuwe dorpsconsulent voor Zegveld en de Meije.

Mijn naam is Paulien Emidio, 50 jaar en samen met mijn man zijn wij de ouders van een zoon van 20 jaar en woonachtig in Utrecht.

Naast het volgen van  verschillende studies heb ik  de laatste jaren veel ervaring opgedaan in mijn werk voor de gemeente Woerden. Met veel plezier ben ik werkzaam geweest als consulent, casemanager Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) en wijkambtenaar.

In mijn werk zoek ik altijd de verbinding bij de beantwoording en het begeleiden van allerlei zorgvragen. Dit wil ik de komende tijd ook graag doen voor en met u, de inwoners van Zegveld en de Meije. Als dorpsconsulent wil ik graag zichtbaar en bereikbaar zijn bij al uw vragen over hulp, zorg en welzijn. U kunt mij bereiken op dinsdag, woensdag en donderdag van 8 tot 17.30 uur , op het telefoonnummer: 06 14326531.

Vanuit ons telefoongesprek kunnen wij bij u thuis, in de huisartsenpraktijk of op een andere locatie afspreken.

Gezamenlijk met u kan ik uw vraag verhelderen, mogelijk beantwoorden en anders in overleg met andere partijen op zoek gaan naar passende oplossingen. Hierbij zal ik samenwerken met het bestuur van Zegveld Zorgt, de collega’s van WoerdenWijzer en de gemeente Woerden.

Tot ziens in Zegveld!