Iedereen op de duofiets

Iedereen op de (Duo)fiets! 

Zegveld Zorgt nodigt dorpsgenoten uit om in de week van Vrijdag 1 september tot zondag 10 september opnieuw een ritje te maken óf kennis te maken met de duofiets. Zegveld Zorgt mag gebruik maken van de duofiets die ‘De Plint’ ter beschikking stelt aan inwoners van de gemeente Woerden. Deze fiets staat van 1 tot 10 september bij de Pionier in Zegveld. Met de duofiets kan er in het dorp of in de nabije omgeving, op een plezierige  manier weer eens gefietst worden. Hierbij kan een familielid, een goede buur of een vrijwilliger begeleiding bieden.

U kunt uiteraard mee trappen, maar dit hoeft niet!

Wilt u samen met iemand die u kent een ritje maken, of wilt u als begeleider iemand blij maken om  weer eens te kunnen fietsen, meldt u zich dan aan bij:

Marja Meijers( van de wandelclub Zegveld beweegt!), telefoonnummer: 06-22146674 of Leen Wisseloo, telefoonnummer: 06-51340376

 

Mantelzorgerslunch nieuws

Lunch voor mantelzorgers in Zegveld.

REGIO • Zo’n honderd mantelzorgers hebben de afgelopen week genoten van een lunch die werd geserveerd in vijf ‘Huizen van de Wijk’ in Woerden, Harmelen, Kamerik en Zegveld.

Tijdens de lunch konden inwoners ervaringen met elkaar delen en luisteren naar mooie muziek. De lunches waren georganiseerd door gro-up buurtwerk en Hart voor Woerden, in nauwe samenwerking met de ‘Huizen van de Wijk’. De lunches waren onderdeel van een campagne die dit voorjaar van start is gegaan. Deze campagne is gericht op het herkennen en erkennen van mantelzorg en heeft als doel om inwoners meer bewust te maken van wat mantelzorg is en daar de ogen voor te openen.

Lees meer...

Ontmoetingsruimte De Pionier in gebruik genomen.

Na een paar maanden hard werken is op 12 januari de ontmoetingsruimte in De Pionier feestelijk geopend. Vanaf nu kunnen bewoners van De Pionier gebruik maken van deze gezellige ruimte.
Zegveld Zorgt gaat de ontmoetingsruimte gebruiken voor diverse activiteiten, ook voor andere dorpsgenoten.
Het wekelijkse koffie-uurtje zal vanaf heden plaatsvinden in De Pionier en ook de activiteiten van de wandelclub.
In het voorjaar gaan alle struiken en bomen de grond in zodat we deze zomer hopelijk kunnen genieten van een prachtige tuin.

Lees meer...

De Pionier officieel geopend

In oktober 2022 zijn de woningen en de ontmoetingsruimte van De Pionier in Zegveld opgeleverd.
Voor eigenaar Cazas Wonen en het nauw betrokken Zegveld Zorgt alle reden om hier 12 januari bij stil te staan.

Lees meer...