2018

Bezoek vanuit Steinhagen

Woerden en het Duitse Steinhagen hebben al lang een stedenband. Sinds enkele jaren wordt hier invulling aan gegeven met een jaarlijkse uitwisseling tijdens een conferentie van een dag over een thema dat in beide steden leeft en waarover men van elkaar kan leren. Dit jaar was Woerden aan de beurt.

Ons werd gevraagd een delegatie van tien Duitse en Woerdense raadsleden in Zegveld te ontvangen en iets te vertellen over het ontstaan en het functioneren van ZegveldZorgt.

Lees meer...

Algemene Ledenvergadering ZegveldZorgt en Gezondheidsmarkt

Op 10 april wordt de jaarlijkse ledenvergadering van ZegveldZorgt gehouden, waarin de leden, die hiervoor een persoonlijke uitnodiging ontvangen, worden geïnformeerd over de ontwikkelingen en de voortgang in het afgelopen jaar en de plannen voor het komende jaar. Misschien wilt u daar ook bij zijn? U kunt zich als lid van ZegveldZorgt aanmelden bij Piet Bremmer, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of op de avond zelf.

Het tweede deel van de avond zal geheel in het teken staan van een gezonde leefstijl, voeding en beweging. Dit deel van de avond is vrij toegankelijk voor iedere belangstellende!
U bent welkom vanaf 20.15 uur in de Polderzaal van de Milandhof.

Lees meer...

Pluim

Zegveld Zorgt heeft van de provincie Utrecht de zogenaamde Pluim ontvangen. Dit is een compliment voor maatschappelijke, vrijwillige organisaties die zich lokaal inzetten.

De uitreiking van de pluim zal eind juni plaatsvinden. Wij zijn hier natuurlijk heel trots op!

pluim

Ontmoet & Groet 3 november 2018

Zaterdag 3 november aanstaande in de ochtend van 10.00 tot 12.00 uur houden wij een Ontmoet & Groet. Dat doen wij buiten op Middenweg 1 voor de Coop Bremmer.

Met een kop koffie of een fris in de hand kunt u kennis maken. Die ochtend staan Henk Oskam onze dorpsconsulent samen met onze Zegveldse wijkagent Daphne Sturkenboom voor u klaar.

U kunt Daphne ontmoeten en haar kleine vragen stellen of een afspraak maken voor een groter onderwerp. In ieder geval zult u haar gezicht zien en dat maakt het makkelijker om haar een volgende keer te Ontmoeten of te Groeten!

Lees meer...

Ontmoet & Groet 1 december 2018

Zaterdag 1 december aanstaande in de ochtend van 10.00 tot 12.00 uur houden wij een Ontmoet & Groet. Dat doen wij buiten op Middenweg 1 voor de Coop Bremmer.

Met een kop koffie of een fris in de hand kunt u kennis maken. Die ochtend staan Henk Oskam onze dorpsconsulent samen met onze Zegveldse postcommandant van de brandweer Gijs van Brenk voor u klaar.

U kunt Gijs ontmoeten en van hem horen wat de brandweer allemaal doet. Of misschien bent u geïnteresseerd in het werk van de brandweer?

Lees meer...