Zomerpakket

Zomerpakkettenactie

Net als afgelopen jaren organiseert stichting Present Woerden de zomerpakkettenactie, bedoeld om de zomer voor gezinnen die niet op vakantie kunnen gaan een beetje mooier te maken. 

Komende zomer zal er ongetwijfeld nog steeds anders uitzien dan de jaren voor Corona.  Toch wil Present ook dit jaar weer een zomerpakkettenactie organiseren. Omdat we weten dat gezinnen er komende zomer misschien nog wel meer behoefte aan zullen hebben, na een lange periode van kinderen thuis en alle spanningen van Corona.   

Het pakket wordt samengesteld door groepen uit diverse kerken uit Woerden en door groepen/ gezinnen die zich los aanmelden. De waarde van het pakket hangt af van het budget van de samenstellers. De inhoud? Denk dan aan bonnen voor ijsjes, de bioscoop, zomerspeelgoed, zonnebrand, leuke tijdschriften etc.

Ken jij een gezin dat zo’n pakket goed zou kunnen gebruiken, neem dan contact op met Paulien Emidio de dorpsconsulent, tel.: 06-14.32.65.31 of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Paulien heeft deze week vakantie maar is vanaf 11 mei weer te bereiken.

Aanmelden kan tot 1 juni 2021