Welkom

Welkom op de website van Zegveld Zorgt. Sinds 2016 bundelen wij als inwoners van Zegveld onze krachten om de zorg in ons dorp zelf te organiseren. Ons doel inwoners van Zegveld hulp, zorg en ondersteuning bieden. Hiermee wil Zegveld Zorgt het welzijn van de inwoners verhogen en hun zelfredzaamheid bij ziekte of ouderdom vergroten. Zegveld Zorgt wil hierdoor bereiken dat inwoners die op hulp zijn aangewezen, zo lang mogelijk en zo zelfstandig mogelijk in het dorp kunnen blijven wonen.

TonyChocolony

Chocolade actie Zegveld Zorgt vrijdag 20 november a.s.

Heeft u de folder van Zegveld Zorgt al gezien die deze week in de brievenbus viel? Verras je buurvrouw, buurman, je overburen of die mevrouw of meneer een straat verderop met een reep chocolade en schrijf er een leuk kaartje bij. Misschien kunt u aanbieden voor iemand een boodschap te doen, een stukje samen te gaan wandelen of telefonisch even contact hebben.

Door Covid-19 zijn ‘gewone dingen’ niet meer zo vanzelfsprekend. Veel sociale contacten zijn weggevallen waardoor het nu nog belangrijker is dat we wat meer naar elkaar omkijken.

Op vrijdag 20 november kunt u van 09.00 tot 17.00 uur bij Coop Bremmer een gratis reep Tony’s Chocolonely afhalen. Doet u ook mee, verras uw buren!

attentie vrijwilligers

Vrijwilligers in het zonnetje gezet.

Een presentje voor alle vrijwilligers.
Ze zijn onmisbaar de vrijwilligers van Zegveld Zorgt. Daarom heeft iedereen afgelopen week een leuke attentie ontvangen. Geweldig bedankt voor jullie inzet en enthousiasme!