Algemene Leden Vergadering én thema-avond Zegveld Zorgt 2020

‘ZorgSaam leven in Zegveld en de Meije’.

Woensdagavond 22 april a.s. zijn alle leden vanaf 20.00 uur welkom in de Weidezaal van De Milandhof bij de Algemene Leden Vergadering van Zegveld Zorgt.
De leden worden die avond door het bestuur geïnformeerd over de ontwikkelingen en de voortgang in het afgelopen jaar en de plannen voor het komende jaar.

Het tweede (thema)gedeelte van de avond (vanaf ± 20.30 uur) is vrij toegankelijk voor iedere belangstellende. Zegveld Zorgt heeft drie organisaties bereid gevonden iets te komen vertellen over het werk dat zij doen.

Onder ‘ZorgSaam leven’ verstaan wij het met elkaar (samen) creëren van een zorgzame samenleving. Een samenleving waarin mensen behulpzaam zijn voor elkaar.
De zorgvraag wordt steeds complexer. Iedereen wil het liefst zo lang mogelijk thuis wonen én er is een grote groep mensen die ook op andere gebieden wat extra hulp kunnen gebruiken, een steuntje in de rug.

Gelukkig zijn er organisaties die daarbij een handje kunnen helpen! Er wordt een korte presentatie gegeven door:

NPV Woerden afdeling Zegveld
De NPV is er voor iedereen die een niet door professionals op te lossen hulpvraag heeft en deze ook niet zelf of vanuit eigen contacten kan oplossen. Dit kan gaan om psychosociale ondersteuning, gezelschap houden, een luisterend oor bieden, vervoer, recreatie, oppas, mantelzorgondersteuning, wandelen en meer.
Stichting Ontmoeting
In Woerden biedt Stichting Ontmoeting sinds 2014 sociale netwerken aan. Vrijwilligers geven praktische hulp of gaan erop uit met cliënten. Stichting Ontmoeting richt zich vooral op multiproblem gezinnen en werkt nauw samen met de gemeente Woerden.
Stichting Present
De visie en missie van Stichting Present is er in te geloven dat mensen best bereid zijn om zich in te zetten voor de ander en de samenleving. Present wil een brug slaan tussen mensen die iets te bieden hebben en mensen die daarmee geholpen kunnen worden.
Wij hopen op een druk bezochte vergadering op 22 april. Uw aanwezigheid en betrokkenheid bij Zegveld Zorgt wordt zeer op prijs gesteld!
Bent u geïnteresseerd maar nog géén lid, dan kunt u zich als lid van Zegveld Zorgt aanmelden bij Piet Bremmer, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., via de website of op de avond zelf. De minimum contributie bedraagt Euro 20,00 per jaar.

Zegveld Zorgt volgt de richtlijnen van de GGD en het RIVM. Mocht de situatie met het Coronavirus het noodzakelijk maken de Algemene Leden Vergadering te verplaatsen naar een later tijdstip, dan zullen wij dit zo spoedig mogelijk via publicaties op o.a. de website www.zegveldzorgt.nl, Facebook, posters/flyers etc. bekend maken.