Algemene Ledenvergadering ZegveldZorgt en Gezondheidsmarkt

Op 10 april wordt de jaarlijkse ledenvergadering van ZegveldZorgt gehouden, waarin de leden, die hiervoor een persoonlijke uitnodiging ontvangen, worden geïnformeerd over de ontwikkelingen en de voortgang in het afgelopen jaar en de plannen voor het komende jaar. Misschien wilt u daar ook bij zijn? U kunt zich als lid van ZegveldZorgt aanmelden bij Piet Bremmer, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of op de avond zelf.

Het tweede deel van de avond zal geheel in het teken staan van een gezonde leefstijl, voeding en beweging. Dit deel van de avond is vrij toegankelijk voor iedere belangstellende!
U bent welkom vanaf 20.15 uur in de Polderzaal van de Milandhof.

Er zullen een aantal korte voordrachten worden gehouden en er is een informatieve Gezondheidsmarkt georganiseerd met verschillende deelnemers bij wie u in de pauze en na afloop van de avond informatie kunt inwinnen.
Misschien meldt u zich wel aan om mee te bewegen met de wandelgroep van Zegveld Beweegt of sluit u eens aan bij een fietstocht van Welzijn Zegveld, of gaat u eens een training meedoen met volleybal, voetbal of tennis en wellicht wist u nog niet dat er Yogalessen worden gegeven in de Milandhof? Wie weet wordt u enthousiast gemaakt om Healtcoins te gaan sparen met een app op uw telefoon. Bovendien is er een diëtist en een medisch pedicure aanwezig. Alles staat in het teken van gezonde leefstijl, voeding en beweging.
We sluiten rond 21.30 uur af met een drankje.

We hopen op een grote opkomst en verwelkomen u graag op dinsdag 10 april a.s.