Vaccineren, hoe komt u op de priklocatie?

Zodra u een uitnodiging heeft ontvangen, kunt u een afspraak maken met de GGD. Van de GGD hoort u naar welke locatie u moet.Waarschijnlijk komt er op korte termijn een priklocatie in Woerden maar tot die tijd moet u naar Gouda, Houten of Utrecht. Thuiswonende ouderen van 60 tot en met 65 jaar worden gevaccineerd bij de huisarts.

Heeft u geen eigen vervoer, dan kan iemand uit uw familie of kennissenkring u misschien helpen. Lukt dat niet, neem dan contact op met de regiotaxi (tel 088 0025400), Automaatje (telefoon 06 3193 6612) of Valys-vervoer. Komt u er niet uit, dan kunt u uiteraard altijd even contact opnemen met Paulien Emidio, de dorpsconsulent. Paulien gaat dan voor u op zoek naar een vrijwilliger die u naar de priklocatie kan brengen. Let op: Vergeet niet een mondkapje te dragen en blijf thuis als u zich niet goed voelt of verkouden bent, Bij gebruik WMO Regiotaxi moet men tegenwoordig een medisch mondkapje op.

Geen extra kosten
Mensen die zich laten prikken en gebruik maken van de regiotaxi als WMO voorziening hoeven géén eigen bijdrage te betalen. Ook gaat deze rit niet ten koste van uw kilometer saldo. Moet de regiotaxi verder rijden dan gebruikelijk, dan is dat geen probleem.