Flyer mei 2016

Dorpsgenoten,
Het bestuur van de coöperatieve vereniging Zegveld Zorgt is verheugd te melden dat Henk Oskam is aangesteld als dorpsconsulent. Samen met Henk gaan wij vorm geven aan Zegveld Zorgt waarbij zorg en welzijn de sleutelwoorden zijn. Zegveld Zorgt, de dorpsconsulent en de vrijwilligers zullen gezamenlijk werken aan onder andere:
1. Voorlichting over onderwerpen als alcohol- en drugsverslaving, kindermishandeling, sociale contacten, ouder worden en veiligheid in en rondom het huis.
2. Vragen rondom de Wet maatschappelijk ondersteuning (Wmo).
3. Ondersteuning bij ziekte als in uw eigen omgeving niemand kan helpen.
4. Aanvragen van bepaalde voorzieningen of toeslagen.

De dorpsconsulent stelt zich voor:HenkOskam
Mijn naam is Henk Oskam en ik ben een geboren en getogen Zegvelder.
Ik ben actief in verschillende vrijwilligersfuncties. De afgelopen vier jaar heb ik, naast mijn huidige werk, in deeltijd gestudeerd en mijn hbo-diploma Maatschappelijk Werk en Dienstverlening behaald.
Vanaf wanneer?
Vanaf 10 mei 2016 ga ik 24 uur per week voor 'Zegveld Zorgt' werken.
Mijn belangrijkste taak wordt het bieden van hulp bij zorg- en Wmo-vragen. Dit zal gebeuren onder de vlag van 'Woerden Wijzer', het centrale loket voor zorgvragen van de gemeente Woerden. De eerste weken zullen in het teken staan van inwerken bij 'Woerden Wijzer' en kennismaken met allerlei instanties die van belang zijn voor mijn functioneren als dorpsconsulent.
Vanaf 7 juni 2016 ben ik op dinsdag, woensdag en donderdag als dorpsconsulent beschikbaar. Indien u dat wenst kom ik voor een intake bij u thuis of u kunt binnenlopen tijdens mijn spreekuur in de huisartsenpraktijk van Dokter Quaak op Hoofdweg 70. Als dorpsconsulent werk ik onder volledige geheimhuiding.

Bereikbaarheid?
Telefoonnummer:   06 14326531
E-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Bezoekadres en postadres: Hoofdweg 70, 3474 JG Zegveld
Werkdagen: Dinsdag, woensdag en donderdag
Inloopspreekuur:Dinsdag van 9.30 tot 10.00 uur en woensdag van 15.30 tot 16.00 uur


Hartelijke groet.
Namens de coöperatieve vereniging Zegveld Zorgt,
Henri Goes, voorzitter